Rólunk

Hello! 
Ezt  az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk az angol és a német középfokú nyelvvizsgára való felkészülésben.


Kik vagyunk?
3 fiatal vállalkozó, akik látnak lehetőséget az online oktatásban.
Ketten (a lányok, Orsi és Andi) már nyelvszakos egyetemistaként is oktatásos vállalkozáson törtük a fejünket, és 2009 óta együtt dolgozunk ezen.
2011-ben találkoztunk Istvánnal (mára Andi férje), aki informatikai téren tudott nekünk segíteni, létrehoztuk a Chance nyelviskolát. Először csak tanítványainknak készítettünk segédanyagokat, amelyeket mások is megtaláltak, és elkezdtek használni. Így azóta is sokat alakult az oldal, mivel folyamatosan fejlesztjük a tananyagokat. Emellett tartunk tanfolyamokat, különböző online tréningeket, szerkesztünk kiadványokat.
Egyéni tanítványaink 99%-a sikeres nyelvvizsgán és interjún van túl ennek köszönhetően.
Mára több, mint 1.5 millióan jártak az oldalunkon, több mint 10.000 tanuló használja aktívan a tananyagainkat, több mint 4000 ember olvassa a 2012 végén indított Chance Nyelvoktató Magazint, és kb. 3000 tréning-résztvevő, valamint több száz egyéni online tanuló ismeri a  módszerünket.
Tudjuk, hogy a nagy számok felelősséggel is járnak, ezért igyekszünk minél színesebbé, érdekesebbé és hasznosabbá tenni a nyelvtanulást.


Az oldal tulajdonosa, üzemeltetője:

Orosz István e.v.
Webfejlesztéssel foglalkozom, és én készítettem ezt az oldalt és a Chance Nyelviskola többi oldalát, tanulórendszerét is. Én üzemeltetem az oldalakat, vezetem a projekteket.
Ha valamilyen technikai jellegű kérdésed, problémád, észrevételed van, akkor én fogok segíteni neked, az info@chancenyelviskol.hu címen.
Ha honlapfejlesztésről szeretnél információt, ajánlatot kérni, mert online projekten dolgozol, akkor is keress nyugodtan! Többi munkámról bővebben itt találsz információt.

Nyelvi Szakértők:

Szigetfalvi Andrea & Szabó Orsolya

Mi készítjük a tananyagokat, szerkesztjük a magazint, koordináljuk a folyamatokat, tréningeket, segítünk a tanulásban. Néhány partner-kollégánk segítségével mi szervezzük az egyéni online órákat.

Szabó Orsolya (a képen balra): német szakos, jelenleg kisgyerekeit neveli (németül:)), és a babázás mellett otthonról segíti munkánkat. Ő lektorálja pl. a magazint, és készít cikkeket is, tananyagokat. Az adminisztrációs dolgokban ő a legjobb hármunk közül, igazi német precizitással rendelkezik :)

Szigetfalvi Andrea (a képen jobbra): angol - német szakos, mindkét nyelv tanulásában segít, valamint angol tananyagokat készít. Ő tervezi a különböző ajánlatainkat, valamint vele találkozhatsz, ha e-mailben keresel minket. Többnyire ő a 'kitalálóember' a csapatban.E-mail címünk:
info]kukac[chancenyelviskola.hu 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése