Indul a Nyelvvizsga Felkészülés oldal!


Üdvözlünk az oldalon! Mire lesz jó neked? 

Ha hamarosan szeretnél angol vagy német középfokú vizsgát tenni, akkor  a legjobbkor kattintottál ide! Töltsd le az ingyenes csomagot első lépésként, és kezdd el a felkészülést még ma!

Ezt találod az oldalon:

  • LETÖLTHETŐ INGYENES KEZDŐCSOMAG - minden fontos infóval, vizsga- és feladatleírásokkal: Hogy tudd, hogy melyik vizsga milyen, hogy hogyan érdemes készülni, és hogyan tanulj nyelvet hatékonyan ~ Nézd meg a csomagot itt!
  • Megtalálsz itt minden fontos információt a Magyarországon elfogadott vizsgákról
  • Újdonságok, hírek a nyelvvizsgákkal kapcsolatban, és a fontos határidők
  • Tippek és könnyen alkalmazható technikák a tanuláshoz
  • Ingyenes segédanyagok a felkészüléshez angol és német nyelven
  • Felkészítő programok, ha már tudod, hogy mikor vizsgáznál, online tananyagokkal
  • Személyre szabott és vizsgához igazított online tréningek
  • Online személyes beszédgyakorlási lehetőség

Az ingyenes csomagot itt tudod letölteni, az online felkészítő programokról pedig itt találsz bővebb információt. Több lehetőség közül lehet választani, az igényedtől függően.

Megtalálod az oldalon, hogy melyek a jelenleg hivatalosan is elfogadott vizsgarendszerek , és találsz hasznos információkat és tippeket a felkészüléshez.
A cikkek és tananyagok sorát mindkét nyelven folyamatosan bővítjük, ha feliratkoztál az ingyenes csomagra, akkor hetente meg is kapod emailben. Az eddigieket itt éred el (főoldalunkra, a Chance Nyelviskola oldalára kerülsz - itt osztjuk meg a tananyagokat).

Itt meg tudod nézni, hogy kik vagyunk:
a Chance Nyelviskola csapata: Andi, Orsi, István. Angol és német nyelv online tanításával foglalkozunk évek óta, és sikeresen készítjük fel nyelvvizsgára, vagy külföldi munkára tanulóinkat. Online magazinunk és tréningjeink is elérhetőek a főoldalra kattintva. :)
Ha KÉRDÉSSEL szeretnél fordulni hozzánk, itt megteheted: info@chancenyelviskola.hu, vagy pedig válaszd itt a Kapcsolat űrlapot!

Érdemes a főoldalunkat is megnézni, ha még nem ismered, és a Facebookon az Online Nyelvtanulás oldalát is követni - sok hasznos, könnyed nyelvtanulós anyagot osztunk meg.

Sok sikert a tanuláshoz, segítünk amiben tudunk!

Szigetfalvi Andrea, Szabó Orsolya, Orosz István

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése